homepage

MENU'S Logon

​Seizoensmenu (Bib-gourmand) 

Haas
Eendenlever/venkel/tomaat/zwarte look/herstsla/shi-take
of

Zalmforel
Chinese radijzen/dille/koriander/rode paprika

of
Herfstsla (vege)
Chinese radijzen met loof/shi-take/rode paprika/tomaat/zwarte look

°°°​°

St. Jacobsvrucht uit Dieppe
Tomatillo's/gember/paarse wortel/tijm/quinoa(*)

​°°°°

Hertenkalf
Casis/knolselder/rode biet/palmkool/grenailles
of

Snoekbaars
Pompoen/pastinaak/okkernoot/dragon/mosterd/zoete aardappel/boekweit
of
Pastinaak​ (vege)
Pompoen/zoete aardappel/knolselder/rode biet/palmkool/grenailles/boekweit

°°°°

Doyenné Peer
Chocolade/amandel/saffraan/kaneel/kruidnagel/honing/rode monarda
of
Bio streekkazen (**)
Kruidkoek/freekeh/druivensiroop

Bib Gourmand 3-gangenmenu aan € 37
(*) 4-gangenmenu aan € 55

(**) supplement van € 6