homepage

MENU'S Logon

Seizoensmenu "35 jaar 't Vlierhof"


Zeebarbeel 
In soja gemarineerde Chinese radijzen, stoverij van wortel "deep purple" en orzo, extract van winterpostelein
of
Konijn rug en bout
Gefermenteerde mango, korfje van mispel en kaneel, geconfijte gember en appelbalsamico
of
Koekjes van wortel met kardemon (vege)
Chinese radijzen, wortel "deep purple" en orzo, extract van winterpostelein, geconfijte olifantenlook en wintersalade
°°°°
Sint Jacobsvruchten uit Boulogne
Gebraden zoete aardappel met sinaasappel, honing en tijm en buikspek (*)
°°°°
Traag gegaarde tarbot    (suppl. € 4) 
Korstje van okkernoten en goudsbloem, zalf van zonnewortel, witloof met vanille en palmkool
of
Iberico solomillo met wangetje 
Op smaak gebracht met rozemarijn, rösti van pastinaak, Japanse andoorn,schorseneren en
mosterd "Heer van Biesen"
of
Zoete aardappel (vege)
Rösti van pastinaak, zalf van zonnewortel, witloof met vanille, Japanse andoorn en mosterd "Heer van Biesen"
°°°°
Gestreepte kruidkoek met tummel berries
Lemon curd, sorbet van blonde frambozen en citroenverbena, Japanse wijnbes en krokantje van aardbeienzaadjes
of
Bio streekkazen (**)
Maïscake/chutney van gedroogd fruit


Seizoenmenu 3-gangen aan € 40
(*) 4-gangenmenu aan € 55
(**) supplement van € 6