homepage

MENU'S Logon

Seizoensmenu "35 jaar 't Vlierhof"


Preskop haas 
Met eend en Ibericoham, confit van kweepeer en granaatappel, abrikozen en bergamotkruid
of
Riddervis 
Dunne plakjes Chinese radijzen en infuus van soja en sake, gepofte boekweit
of
Herfstsalade (vege)
Chinese radijzen en infuus van soja en sake, gepofte boekweit
koekje van rode spitskool, geconfijte olifantenlook en purple frill's
°°°°
Sint Jacobsvruchten uit Dieppe
Gebraden pompoen met sinaasappel en tijm, puree van pompoen
en traag gegaard buikspek (*)
°°°°
Hertenkalf 
Extract van okkernotenporto, koekje van oranje wortel
knolselder met tahin en gellan van rode biet, gebakken kampernoelies
of
Grietfilet
Stoverij van venkel en dragon, piquillo saus, gebakken couscous van spelt en geelwortel,
gefermenteerde paarse wortel met gember
of
Koekje van oranje wortel (vege)
Knolselder met tahin en gellan van rode biet, gebakken couscous van spelt en geelwortel,
gefermenteerde paarse wortel met gember
°°°°
Chocoladegebakje
Doyenné peer in rode wijn, vanille ijs, hazelnootkrokantje
of
Bio streekkazen (**)
Kruidkoek/chutney van gedroogd fruit


Seizoenmenu 3-gangen aan € 40
(*) 4-gangenmenu aan € 55
(**) supplement van € 6